Sample image

Dragi locuitori ai orașului Baia Sprie,.Primăria orașului Baia Sprie dorește să vă implice în procesul de luare a deciziilor care vă afectează direct calitatea vieții. În acest sens, dorim să vă consultăm cu privire la oportunitatea obiectivului de investiție Creare coridor de mobilitate Baia Sprie – Chiuzbaia, un proiect ambițios care, alaturi de alte proiecte aflate in diferite stadii, vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a transportului în comun și a condițiilor pentru bicicliști și pietoni.

Acceseaza si completeaza - LINK CHESTIONAR

Acest proiect are potențialul de a transforma modul în care ne deplasăm în oraș, de a reduce poluarea și zgomotul produs de trafic și de a îmbunătăți siguranța tuturor participanților la trafic. Cu toate acestea, succesul său depinde de acceptarea și sprijinul dumneavoastră, locuitorii orașului Baia Sprie. Vă invităm să completați acest chestionar, care vă va lua aproximativ 5 minute. Chestionarul este complet anonim și vă rugăm să răspundeți cât mai onest posibil. Opiniile dumneavoastră sunt extrem de valoroase pentru noi și vor contribui la modelarea viitorului transportului în orașul nostru. Prin completarea acestui chestionar, până la data de 28.07.2023, ora 12:00 aveți ocazia să contribuiți direct la formarea viitorului orașului nostru.

Link chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9vSI6Rg0d4kFKX3Jn5i2GC5CIp1FMmVTzWg9PfyVgm4UkoA/formResponse


facebook Oras Baia Sprie

Echipa manegeriala

Sample image

Alin Birda

Primar
primar@baiasprie.ro
Sample image

Stefan Sarca

Viceprimar
viceprimar@baiasprie.ro
Sample image

Felicia Chira

Secretar
secretar@baiasprie.ro