Sample image

Vă prezentăm calendarele de colectare a deşeurilor pe anul 2022. Vă recomandăm să le salvați în format digital până în momentul în care colegii noștri le vor distribui către fiecare gospodărie. SC Drusal este operatorul care colectează deşeurile pe raza localității noastre. Taxa de colectare a deşeurilor este virata in totalitate către SC Drusal lunar. Pentru anul 2021 facturile au fost achitate în totalitate, fără restanțe la sfârşitul anului.

Taxa a fost calculată conform Hotărârii Consiliului Județean Maramureș nr.16/05.02.2021 și conform contractului cu ADI Deşeuri Maramureș, autoritatea care gestionează colectarea deşeurilor in Maramureș. Taxa pentru colectarea selectivă este de: 29 lei/gospodărie/lună. 19 lei/luna pentru persoana singură/proprietar Pentru gospodăriile care nu doresc să selecteze deşeurile a fost fixată taxa de 58 lei/gospodărie/lună, respectiv 38 lei/gospodărie/lună pentru persoane care locuiesc singure/proprietar.

Costul include colectarea, balotarea, înfolierea, transportul și stocarea deşeurilor la gropi ecologice autorizate. Menționăm că taxa stabilită în Baia Sprie este valoric sub taxele stabilite de către multe primării din Maramureș sau din țară, dar într-un cuantum care să acopere în mod real costurile. Taxa se poate achita lunar, cu scadență la 3 luni, trimestrial sau anual, fizic și online la: www.globalpay.ro/public/baiasprie 


facebook Oras Baia Sprie

Echipa manegeriala

Sample image

Alin Birda

Primar
primar@baiasprie.ro
Sample image

Stefan Sarca

Viceprimar
viceprimar@baiasprie.ro
Sample image

Felicia Chira

Secretar
secretar@baiasprie.ro