Achizitie autoutilitara PRB

Sample image

De azi, echipele Direcției Publice Baia Sprie, primesc în dotare o autoutilitară care ne va ușura enorm atât munca, cât și presiunea pe bugetul alocat diferitelor lucrări care necesită intervenția la înălțime, greu accesibilă sau periculoasă. Pentru prima dată în istoria orașului Baia Sprie a fost achiziționată o autoutilitară PRB care să servească nevoilor comunității. (schimbare corpuri iluminat public, toaletare copaci, diferite intervenții care necesită acest tip de utilaj). Pentru sesizări vă stăm la dispoziție la numărul 0262262303, tasta 8.

Citeste mai mult ...

Asigurarea mobilității în orașul Baia Sprie

Sample image

Astazi, 21 iulie, de la ora 10, prezentăm comunității cele 9 autobuze achiziționate prin proiectul "Asigurarea mobilității în orașul Baia Sprie prin modernizarea sistemului de transport public în comun și pietonalizarea zonei centrale a orașului" cod SMIS 121958. Vă așteptăm alături de noi la o scurtă prezentare a proiectului în parcarea de lângă Biserica de lemn Sf. Constantin și Elena.

Citeste mai mult ...

Asfaltare drum de legatura

Sample image

Se asfaltează drumul de legătură Baia Sprie - Baia Marezona cartier Nires - Penitenciar. Finalizăm investiții de importanță strategică pentru infrastructura rutieră din zona orașului nostru. Odată cu darea in folosința a noilor drumuri, deschidem calea dezvoltării economice pe toate palierele: imobiliară, de investiții și dezvoltare.

Citeste mai mult ...

Lucrari finalizare gradinita

Sample image

Lucrări în finalizare la noul imobil al Grădiniței din Baia Sprie Ne bucurăm că reuşim să-l dăm în folosință începand cu acest an școlar, terminăm încă un proiect pentru Baia Sprie, în folosul copiilor comunității.

Citeste mai mult ...

Consultare publică PUG orașul Baia Sprie

facebook Oras Baia Sprie

Harta interactiva proiecte

Echipa manegeriala

Sample image

Alin Birda

Primar
primar@baiasprie.ro
Sample image

Stefan Sarca

Viceprimar
viceprimar@baiasprie.ro
Sample image

Felicia Chira

Secretar
secretar@baiasprie.ro