Sala de sport din Tăuţii de Sus

Sample image

Lucrările continuă în ritm susținut la Sala de sport din Tăuţii de Sus. Sunt realizate toate instalațiile interioare, sistemul de ventilație, iar în această săptămână se lucrează la gletuiri și zugrăveli. Urmează montarea scaunelor, a linoleumului, a suprafeței de joc şi diverse lucrări exterioare.

Citeste mai mult ...

IMPOZITE SI TAXE, SALUBRIZARE 2023

Sample image

Plata taxelor si impozitelor se poate face începând cu data de 9 ianuarie. fizic la sediul Serviciului Venituri ( taxe si impozite ) sau online accesand link-ul : Plateste online   

Pentru anul 2023 Primăria și Consiliul Local Baia Sprie au propus și adoptat o mărire a impozitelor de 9,9% fața de anul 2022 la care se adauga aplicarea ratei inflației anuale obligatorie prin lege in cuantum de 5,1%.

Citeste mai mult ...

START PROIECT RENOVARE CAMIN

Sample image

S-au început lucrările cu desfacerea învelitorii, iar toată suprafața descoperită treptat va fi pusă în siguranță pentru ploaie și se vor pune folia și şipcile. S-a finalizat și asfaltarea curții și a trotuarului din fonduri de la bugetul local. Pe parcursul anului viitor sunt programate interventiile de renovare în interior. Suntem încrezatori că la finalizarea proiectului vom îmbunătăți considerabil condițiile de viață pentru bunicii noștri.

Citeste mai mult ...

facebook Oras Baia Sprie

Harta interactiva proiecte

Echipa manegeriala

Sample image

Alin Birda

Primar
primar@baiasprie.ro
Sample image

Stefan Sarca

Viceprimar
viceprimar@baiasprie.ro
Sample image

Felicia Chira

Secretar
secretar@baiasprie.ro